Ayşe Ana Anaokulu
Peyas Mah. 224. Sok. Memorial Hastanesi Arkası Ekin Parkı Yanı Kayapınar/Diyarbakır

VİZYON

Ayşe Ana Anaokulu, ilkesi edindiği “Çocuk Merkezli Eğitim Modeli” çocukların yaş grupları ve gelişim alanlarına uygun olarak eğitim-öğretim faaliyetlerini kullanarak bilim ve teknolojinin ışığı altında, sevgiyle bütünleştirerek, yarınımızın teminatı çocuklarımızı geleceğe en iyi şekilde hazırlamaktır.

MİSYON

“Mutlu Çocuklar Mutlu Yarınlar Demektir.” İfadesinden hareketle, çocuklarımıza mutlu olabilecekleri fiziksel ortamları oluşturabilmek, çocuklarımızın kendilerini özgürce ifade edebilecekleri eğitim ortamı sağlamak, çocuklarımızın kültürel değerlerimizi benimsemesine yardımcı olmak, çocuklarımızı yaşama hazırlamak için öz bakım becerilerini geliştirmelerine yardımcı olmak, çocuklarımızın yeteneklerini sergileyebilmelerine olanak tanımak ve ilköğretime en iyi şekilde hazırlanmalarına rehberlik etmek için varız.

BAŞARILAR

E-Twinning Avrupa Kalite Etiketi Başarı Belgesi , E-Twinning Ulusal Kalite Etiketi Başarı Belgesi, Karacadağ Kalkınma Ajansı Atölye Merkezli Anaokulu Projesi
Öğretim Şekli :İkili

İkili